Post by modabcontlourmo on Feb 8, 2022 2:36:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zooba: Zoo Battle Royale Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερο χρυσό hack ▞▞▞
▞▞▞ Zooba: Zoo Battle Royale Game 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι φοβερό το παίζω περίπου 7 μήνες και είναι σούπερ διασκεδαστικό Είναι πλέον το αγαπημένο μου παιχνίδι για να παίζω σε συσκευή 😎🤟😎🤩🤩. Πρέπει να χαμηλώσετε την τιμή σε οτιδήποτε στο παιχνίδι, τότε πολλοί παίκτες θα αγοράσουν πράγματα, οπότε χαμηλώστε την τιμή. Και σταματήστε να είστε τόσο άπληστοι για χρήματα. Παρακαλώ. Γι' αυτό δεν έβαλα 5 αστέρια. Και επειδή οι δωρεάν διαφημίσεις με πολύτιμους λίθους δεν λειτουργούσαν από τότε που κατέβασα το παιχνίδι. Και εξακολουθεί να μην λειτουργεί, λέει ότι δεν υπάρχουν διαφημίσεις κάθε φορά. Παρακαλώ, διορθώστε το.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό αλλά ;όσο φορές τι έχω κατεβάσει ( πάνω από 3 φορές) μου έχει κολυσει
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο καλό που το λατρεύω και έχει πολλούς χαρακτήρες, αλλά έχω ένα πρόβλημα, παρακαλώ διορθώστε το όταν σηκώσω τη βόμβα, δείχνει ότι έχω επιλογή και η σύνδεσή μου στο wifi είναι καλή όπως όταν κλειδώνετε την πόρτα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα έχετε καλή σύνδεση, αλλά έχω δώσει 5 αστέρια για αυτό πολύ ωραίο παιχνίδι, το λατρεύω, αλλά διορθώστε αυτό το πρόβλημα, pls.
MR KING COIN 2021 | ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ Χρησιμοποιήστε όλους τους πόρους Run n Gun 【【100% επιβεβαιώθηκε! 】 ✓ Λάβετε πόρους απλά, γρήγορα και
Καταπληκτικό παιχνίδι. Εθιστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι και δωρεάν παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να αγοράζετε πολύτιμους λίθους με πραγματικά χρήματα. Αν παίξετε πιο σκληρά, θα πάρετε περισσότερα τρόπαια και θα πάρετε περισσότερους πολύτιμους λίθους. Και χρησιμοποιήστε αυτούς τους πολύτιμους λίθους για να ξεκλειδώσετε τα κιβώτια στο κατάστημα για να πάρει τους νέους χαρακτήρες. Αλλά, έχω κι εγώ ένα πρόβλημα. Μόλις άρχισα να παίζω το παιχνίδι και φυσικά, ήμουν στο lvl 1. Αλλά άλλοι ήταν lvl 6 και 7 και πολύ παραπάνω. Μου επιτέθηκαν μια φορά και αποβλήθηκα 😂. Πώς είναι αυτό ακόμη δυνατό;;εε. Διορθώστε το.👍😊
Αντιγραφη απο το brawl stars.
😁
Μήπως να είχαμε καινούρια πίστα για να παίξουμε; Είναι λίγο βαρετό έτσι...
ειναι σκατα
Κατεβάστε το Android App Zooba: Zoo Battle Royale Game .apk
Zooba: Zoo Battle Royale Game Екшън uir
Το παιχνίδι είναι πολύ διασκεδαστικό, αλλά όταν προσπαθώ να πάρω μια ανταμοιβή με σταματά και έχω τέλεια σύνδεση
Είναι φανταστικό παιχνίδι
Zooba: Zoo Battle Royale Game 액션 pjd
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
Ενημερώσεις Exi sixna
Zooba: Zoo Battle Royale Game. Wildlife StudiosΔράση ... guards and up to 45 other players across fun game modes, and take your place as king of the zoo!
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό πρώτα. μπορείτε να βάλετε τους φίλους σας να παίξουν μαζί σας σε μεγάλες ομάδες.2.Υπάρχουν 3 τρόποι 1 σόλο 2 ντουέτο 3 μεγάλες ομάδες, πηγαίνω πάντα σε μεγάλη ομάδα γιατί είναι διασκεδαστικό και εύκολο. αλλά έχω 1 ερώτηση πώς μπορώ να αποκτήσω άτομα στη φυλή μου αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις ok bye
The Hidden Treasures: Objects Adventure nbps
ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ZOOBA ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ Ή ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ
Ωραίο παιχνίδι ρε φίλε αλλά οι χαρακτήρες πάνε πολύ αργά και κολλάει σε πολλά σημεία το παιχνίδι
Love love μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτή η τελευταία ενημέρωση είναι εξαιρετικά λανθασμένη και είναι πολύ εκνευριστικό που μου λέει ότι έχω 85 γεγονότα να διεκδικήσω, στα οποία έχω μόνο ένα ζευγάρι και δεν μπορώ καν να τα διεκδικήσω επειδή λέει ότι δεν συμβαίνουν γεγονότα αυτήν τη στιγμή που ξέρω ότι υπάρχουν και μου λέει ότι έχω βραβεία τρόπαιο για χαρακτήρες που όταν προσπαθώ να διεκδικήσω μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή εάν μπορούσε να διορθωθεί το tgese, αυτό θα εκτιμούσα ιδιαίτερα
Θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι εννοώ ότι είναι πολύ διασκεδαστικό και μπορείτε να ξεκλειδώσετε χαρακτήρες με διασκεδαστικό επίσης τα γραφικά είναι καλά και ναι 😁
Μετά το update δεν φορτώνει το battle...τέλειο παιχνίδι ασύλληπτο διασκεδαστικό
Πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά λέει σφάλμα διακομιστή γιατί δεν έχω internet αλλά έχω full. Διορθώστε τα σφάλματα
Όλα είναι καλά, προσθέστε λίγους ακόμη χάρτες 🙏
2/5 3
Κολλαει πολλες φορες
Olo to paixnidi xalia einai kai oli tin wra mou kolaei sto 25 kai den fortonei 👹
Ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται ένα πολύ γρήγορο Διαδίκτυο και το παιχνίδι είναι γεμάτο σφάλματα
Zooba: Zoo Battle Royale Game Екшън uir
Τι στο διάολο συμβαίνει δεν μπορώ να παίξω λέει πάντα σφάλμα σύνδεσης αλλά το ίντερνετ μου είναι μια χαρά! Τι κάνατε με τη νέα ενημέρωση
Ο διακομιστής υστερεί πολύ. Κάθε 2 σε 3 ταιριάζει το σήμα wifi μου γίνεται κόκκινο αλλά το σήμα wifi της συσκευής μου είναι γεμάτο.
Με τις πρόσφατες ενημερώσεις, όλα τα προβλήματα του διακομιστή έχουν επιδιορθωθεί μέχρι στιγμής, ωστόσο το Paring of enemies, το σφάλμα Zooba TV και οι τιμές πρέπει ακόμα να διορθωθούν.
Θα αλλάξω τη βαθμολογία μου μόλις επιλυθούν αυτά τα προβλήματα. Είναι τόσο σημαντικό να παίζουν άτομα στο παιχνίδι που θα νομίζατε ότι θα διορθώσουν τα παράπονά μας. 1. Κατασκευή σπίρτων. 2. Νέα θέματα χάρτη/χάρτες Αυτό είναι ένα απλό αίτημα Έλα Zooba, είσαι καλύτερος από αυτό. Μείωσα την κριτική μου με αστέρι γιατί είναι σαν οι προγραμματιστές να ΔΕΝ ενδιαφέρονται για το ποιοι/πόσοι παίζουν το παιχνίδι. Η καθυστέρηση είναι ΓΕΛΟΣΙΑ και οι προγραμματιστές αφαίρεσαν την ποσότητα των νομισμάτων που προέρχονταν από χάλκινα σεντούκια. Οι αναβαθμίσεις είναι αδύνατες
Ο αδερφός μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω γιατί του αρέσει
γιατί λέει πάντα το σφάλμα αυτό το παιχνίδι δεν είναι διασκεδαστικό και τα επίπεδα των παικτών είναι υψηλότερα, δεν μπορώ να το νικήσω αυτό, κάντε αυτό το παιχνίδι καλύτερο;(
Λοιπόν, μόλις έφτασα στο επίπεδο 11 και γίνεται πιο δύσκολο οι παίκτες αρχίζουν να γίνονται πιο δύσκολοι. Το χρειάζομαι για να είμαι ισορροπημένος γιατί συνέχεια σκοτώνομαι και χάνω τρόπαια..
Δεν μπορείτε να αλλάξετε όνομα και να παίξετε με φίλους μόνο με το Facebook
Zooba: Zoo Battle Royale Game - Τελευταία Έκδοση Για Android
Δεδομένου ότι αυτή η νέα ενημέρωση δεν μπορώ να συμμετάσχω σε έναν αγώνα, λέει ότι υπάρχει σφάλμα. ειχα δοκιμασει σε 2 διαφορετικους λογισμους αλλα δεν δουλεψε τιποτα.
Κολλάει απίστευτα! Μειώνει συνέχεια τις πιθανότητες να σου τύχει παίκτης για να κάνεις donate. Κανεις donate και πάλι τίποτα! Σου πετάει 15 λεβελ παίκτης και εσύ είσαι 8 .
σούπερ παιχνίδι αλλά οι apponents έρχονται σε πολύ υψηλό επίπεδο για παράδειγμα το buck μου είναι 8 επίπεδα oppents έρχονται 13 14 17pls gix το πρόβλημά μου
Ο αποσυνδεδεμένος διακομιστής είναι το πρόβλημα, η αναλογία ανταμοιβών είναι πολύ κακή. Χρειάζεται τόσος χρόνος για να αναβαθμιστούν οι χαρακτήρες
είναι καλό, αλλά υπάρχουν δυσλειτουργίες και το ίδιο με το φίλο μου, έτσι αυτό είναι το κακό με το zooba, αλλά πάνω από όλα είναι πολύ καλό να παίζεις με τους φραντς
Είναι τόσο δύσκολο να ξεκλειδώσεις χαρακτήρες και συν τρόπαια μετά από κύριο
Zooba: Zoo Battle Royale Game Κατεβάστε την τελευταία έκδοση (3.12.0) για το Ελεύθερο .apk - Διαμαρτυρηθείτε με τους φίλους σας και γίνετε ο βασιλιάς του
Εντάξει ωραίο παιχνίδι αλλά αλλά γιατί το δημιούργησες δεν μου άρεσε το δίχτυ μου είναι εντάξει 👌 αλλά το παιχνίδι zooba δείχνει το δίχτυ μου δεν είναι εντάξει γιατί frods νομίζω ότι μπορούμε να διορθώσουμε το σφάλμα, οπότε παρακαλώ, διορθώστε το, ώστε να δώσω 4 αστέρια γιατί δεν μπορώ να δημιουργήσω φίλους αν διορθώσεις αυτά τα 2 σφάλματα, οπότε δίνω 5555555555 αστέρια εντάξει
Θα έπαιζα αυτό με τον φίλο μου όλη την ώρα, αλλά μετά την τελευταία ενημέρωση που άλλαξε τα πάντα, το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό, ήταν εξαιρετικά μπερδεμένο να προσπαθώ να αναβαθμίσω τα chatacters bc όλα είναι διαφορετικά και μπερδεμένα. Είναι επίσης απλώς μια αμοιβή για να κερδίσεις το παιχνίδι. Μπορείτε να πληρώσετε για νομίσματα, πολύτιμους λίθους, ακόμη και νέους χαρακτήρες Είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε έναν νέο χαρακτήρα μόλις φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο lvl και ο μόνος τρόπος που μπορείτε να τον αποκτήσετε είναι να τα αγοράσετε ή όταν βγει μια νέα ενημέρωση.
Είναι απλά τέλειο παιχνίδι
Πήγε από το κακό στο χειρότερο. Το είχα στα 3 αστέρια, τώρα μόνο 1. Οι χάκερ, οι τρομεροί προξενητές και η αμοιβή για να κερδίσεις. Στα πρώτα στάδια θα μπορούσες να το ξεπεράσεις και να είσαι υπέροχος τώρα δεν έχεις καμία ευκαιρία. Παρακαλώ zooba πείτε μου γιατί ταιριάζετε παίκτες με βάση τροπάρια αντί για επίπεδα Διαγραφή του παιχνιδιού.