Post by modabcontlourmo on Feb 8, 2022 2:05:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Говореща Котка Ема Балерина ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Говореща Котка Ема Балерина IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами код увеличава точки ▞▞▞
▞▞▞ Говореща Котка Ема Балерина 2022 version ▞▞▞
Перфектен е, но не можете да започнете от бебешки режим.
обичам тази игра
За първи път играя тази игра..но мисля, че тази игра беше толкова невероятна..котката е сладка
Шөнаөнөаххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххннггг7э60ееелрсс ммммммммммммммммммммммимммммммммимммммоооооооооооооооооооооооооооррррррррррррррррррэээээээнннннннннннннннншшшшшщщшшшшшщшщшшлллллллллолллллллллкккккккккккккккееееееееееееееееееееееееееееееееееюююююююююююююююююююююююфцццфффффффффффффффффффффффффффффффффффжужжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжэзззззззззззззззззззззззззззззззззззддддддддддддддддддддддддддддддддддппппппппппппппппппппппппппппөөөөөааааааөөөөөөөөөөааөааааа
Έμμα μπαλαρίνα γάτα Εύκολα xkvn
Толкова е забавно да се играе и тя изглежда като истинска балерина от дете Двама тийнейджъри до балерина на мама тази игра е просто страхотна Обичам я
Има хакери
Глупаво приложение отне толкова много време за инсталиране и изобщо не си заслужаваше !!!!!!
Тази игра е наистина хубава, моята 3-годишна дъщеря наистина й харесва и я играе всеки ден...така че ми харесва💞💞
Уау това е добра игра, обичам я
Нека се движи, но ми харесва
Не мога да отворя играта, влиза и пак изгасва. Продължава да се случва отново и отново
بد
Толкова много ми хареса тази игра, че изтеглих My best friend Anna, Pregnant Emma и други игри, направени от компанията!
Играта е много яка изтеглитея🧚🏼♀️🧚🏼♀️❤❤❤❤❤🥰🥰🥰🥰
Тяе много хубава
Много ми харесва 😄😀😃😊
Късмет
Обичам тази игра
Nn здравей ugighb
Това е най-доброто и можеш да я галиш, когато спи, отколкото глупава Говореща Анджела😒😒😒.
Това е супер игра за боклук, ще й дам 000 звезди
Играта продължава да се премахва, докато я играя
Страхотно!!!😊
Изключителна игра
Можете ли да направите нищо в чорапогащника.
Какво е това, ако не можеш да направиш игра, тогава и ти не трябва да опитваш 😡😡😡😠😠😠 така че започвам да изтегля играта, когато стане въпрос за 100, започва отначало никой не харесва твоята тъпа игра, така или иначе плюя то 🤢🤮😈
Много много добър и много приятен за тази игра
Харесвам тази игра, но в тази игра някои неща не ми харесват, защото много неща се купуват с пари като грим и боя за нокти, но в други игри тези неща са безплатни като Kimmy superstar и бременната Ема и някои нови неща като колие и обеци
Обичам тази игра, няма какво да се поправя
Наистина ли. Вие. направи. В добре. момиче Уау. момиче
Бавен
КИАН🏅🎎📷💡
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🧡🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫💵🍫💵🧡💵🧡💵🌹🥨🥨❤️🧀🧁🥨🧡 💵🍓
Толкова е глупаво, не мога да изтегля, опитвам се от 1 час
Това наистина е страхотна игра, но в края на играта, когато сте постигнали всичко, тази игра винаги започва да замръзва по някаква причина
Играта е невероятна, прави ме щастлив като в Corona Играя я Не съм инсталирал преди Corona да беше там, но сега Corona е тук, моля, инсталирайте играта играта е перфектна и изчиства ума ви Обичам Ема тя е готина и хубава Обичам я толкова много, че е като моя BFF, надявам се да инсталирате тази игра, благодаря
Липсваш ми Говорещата котка Ема
Това е добре.. Но е твърде скучно 😐🙁 Моля, не изтегляйте ittt загуба на данни
Играта ви е наистина добра, но можете да добавите още неща в играта.
Защо да отнема толкова време. Но ми харесва 😷🤓👯😠😡
Мразя, когато отнема време за зареждане, ядосвам се
играта всъщност е хубава, но нещото ме боли като да говоря с Том или
Говореща коткаEmmaMk
Ооооооооо супер
My Home Design - Modern City Dėlionė pesn
Енергията й се изчерпва твърде бързо
Обичам тази игра. Много е красив и със сигурност бих дал 5 звезди.😊😊😊😊😊
Обичам тази игра толкова много, защото те са много хора и неща за правене и подготовка, много много, много СТРАХОТНИ
Играта е страхотна, но спира докато играя
Играта е много добра. Децата ми го обичат много. Те са много щастливи да го играят