Post by highhuntdingcentcon on Feb 6, 2022 20:36:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar glitch kristalları ▞▞▞
▞▞▞ Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Uhhhhmmmmm. Bu oyun yaxşıdır. Ancaq bir dəfə onu açdım və bütün irəliləyişlərim artıq getdi
Oh, oğlan, bu oyun həqiqətən bir şey idi! Pulsuz əldə etdiyimiz şey həqiqətən zəhmli idi. Bizə verilən interaktiv hekayədən həzz aldım və həqiqətən də düşünürəm ki, oynayan hər kəs bu oyundan mövzuları götürməlidir. Bu, həqiqətən güclü və mənalı bir oyundur. Ən azından mənim fikrimcə. İkinci hissəni almaq istərdim, lakin hazırda ala bilmirəm. İstərdim ki, bütün nəşrlər nə vaxtsa pulsuz olsun. Bu oyun təkcə əla mesajlar deyil, əla sənət üslubu və personajları təqdim edir. Şəxsən mən bu unikal üslubu bəyəndim. Personajlar həqiqətən gülməli və əyləncəli idi. Mən özümü elə təsəvvür edirdim ki, sanki onlarla bu söz-söhbətləri həll edirəm. Entabridge və bu oyuna vaxt və səy sərf edən insanlara təşəkkür edirəm.
Bu proqramda heç bir audio işləmirəm, fon musiqisi yoxdur, təcrübəni tamamilə məhv etdi, xəyalla qarşılaşmadan sağ qaldıqdan sonra hissəyə qədər oxudum və telefon zənginə getdi, amma eşitmədim heç nə, mən bu oyunu oynaya bilmirəm, xahiş edirəm kömək edin
olduqca yaxşı və tamamilə pulsuz, hekayə olduqca gözəldir, kiçik, lakin proqnozlaşdırıla bilən, lakin yenə də olduqca yaxşıdır, pul qazanmağın yeganə növü odur ki, fəslin müəyyən hissəsini təkrarlamaq üçün, əgər pis nəticə əldə edirsinizsə, bir bölümü izləməlisiniz. 5 saniyə əlavə edin, bundan başqa əladır
Bu oyundan aldığım həyəcanı həqiqətən sevirəm. Əvvəlcə uzun dialoqlara görə özümü olduqca darıxırdım, amma davam etdikcə oyun mənə hər dialoqu təhlil etməyi öyrətdi və mən diqqətlə oxudum ki, mümkün olan ən yaxşı sonu əldə edə bildim. Hər halda, qrafika gözəldir və konsepsiya həqiqətən maraqlıdır. Əyləncəli oyun üçün təşəkkür edirik!
Amazon's Fire TV devices run a heavily modified version of Android, which means you can install some Android apps on them. While the built-in Amazon Appstore
Mən sirr həvəskarıyam, ona görə də bir çox yaxşı Yapon sirləri kimi qaranlıq və çılğın olacağını gözləməklə bu işə girdim. İndiyə qədər gözləntilərim özünü doğrultmadı; bütün bu hekayələr bir sabun operasının sentimentallığı ilə birləşən pis işıqlı bir romandan bir şey kimi oxundu. Buna baxmayaraq, proqram pulsuzdur və yarı interaktiv format bir növ maraqlıdır, ona görə də şikayət edə bilmərəm. Davam edin və öldürmək üçün vaxtınız varsa yükləyin və sirlərinizlə bir az tükürpəni bəyənin.
Gözəl hekayələr, sizi valeh edir. Sənət əsəri də gözəldir, yaxşı musiqi seçimidir. Dialoq bir az bəyənilə bilər, çox toxunmaq onu yorur. Ancaq buna baxmayaraq, əyləncəli idi!
Problemin nə olduğunu bilmirəm, amma onu açanda başlamaq üçün kran göstərilir və mən hər yerə vurmuşam amma heç başlamamışdı. Nə etməli?
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Aventure vkno
Niyə aça bilmirəm?! Davamlı olaraq eyni şeyi göstərir. Açmaq üçün toxunmağımı xahiş edir, lakin yüklənmir.
bu oyun şah əsərdir. Bgm, hekayə xətti və sözün əsl mənasında hər şey heyrətamizdir. Sanki emosiyaların rollercoasterində gəzirəm. Sonu kədərlidir. Mən (spoiler) belə olacağını gözləmirəm. Amma nəhayət azaddırlar. Ciddi şəkildə onların çəkdiyi xatirələr, selfi və son məni indi hönkürtü ilə ağlamağa məcbur etdi.
Bu vizual romanı sevirəm..həqiqətən qorxulu!!Sənət heyrətamizdir və hekayə yaxşı yazılmışdır!!! Ən çox sevdiyim proqramlardan biri 5 ulduz bu smh üçün kifayət deyil ....Ümid edirəm başqa fəsil və ya ssenarilər var .... Bunu yenidən oxumaq istərdim
Pis ingilis dili hekayəyə girməyi həqiqətən çətinləşdirir
shinonun başına gələnlərə üzülürəm..
Hekayə xəttini sevirəm♡ maraqlıdır və darıxmadım. Dəhşət səhnələri də çox gözəldir. Lakin söhbət ilişib qalanda və növbəti çatda görünməyəndə qrup çatında problem yaranır. Artıq onu yenidən başladım və eyni problem baş verir. Mən artıq skrinşot çəkmişəm, amma şəkli sizə hara göndərəcəyimi bilmirəm. Zəhmət olmasa düzəldin. Çünki bu oyunu çox bəyənirəm. Buna görə 3 ulduz verdim. Düzəltsə, reytinqimi 5 ulduza dəyişəcəyəm
Qısa və sadə, lakin cəlbedici. Hekayədə çoxlu ürpertici, şirin və təsir edici məqamlar var və son fəsli qənaətbəxşdir. Tərcümə və lokallaşdırma bəzən bir qədər yöndəmsiz idi, lakin mən hesab edirəm ki, mobil bazar üçün lokalizasiya PC və konsol VN bazarlarından daha çətindir. Maraqlı oyun anları oldu, amma mən mexanikanın telefon mövzusunda bir az daha çox şey etdiyini görmək istərdim. Ümumiyyətlə, bu oyunu təcrübədən keçirtdiyimə görə şadam!
Mən adətən rəy yazmağı sevmirəm, lakin bu istisnadır! Bunun heyrətamiz hekayəsi, personajları var və hətta insanların bəzən necə hiss etdiklərini izah edir. Onun heyrətamiz süjeti var və detektiv sirli vizual roman axtarırsınızsa, 1000/1000 tövsiyə edəcək.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel]. Auto-generated by YouTube. This channel was generated automatically by YouTube's video discovery system.
Google Indie Game Festival Top10 winning Visual Novel! Here comes a Visual Novel, filled with horror, youth, school and chat stories!
Mənə elə gəlir ki, dialoq çox dağılır və bəzən lazımsız olur. Məni personajlara və ya baş verənlərə qarşı hər hansı bir sərmayə hiss etməyimə kömək edən çoxlu qırıq ingilis dili var.
Bu, bir qədər xoşagəlməz olsa da, gözəl personajlar və bəzi süjet bükülmələri ilə sevimli bir hekayədir. Özünüzü yayındırmaq olduqca yaxşıdır, xüsusən də bu çətin anlarda. Seçimləri təkrar etmək və müxtəlif sonluqlar əldə etmək üçün reklamlara baxa bilməyinizi xoşlayıram. Məni ən çox narahat edən şey əlavə buraxılış idi, onu əldə etmək üçün 30 reklam izlədim (bu gözəl seçimdir), amma sonda çox qısa oldu və heç bir seçim edə bilmədiniz, bir az məyus oldu. Bundan başqa, oyunu çox bəyəndim.
Qısa bir oyun, amma yaxşı oyun, istərdim ki, oyunun sonrakı hissələrinə daxil olmaq üçün boğazınızdan aşağı mikro əməliyyatları və ya ödəniş divarlarını itələməyən bu kimi daha çox oyunumuz olsun. Hekayə yaxşı idi, mən hiss edirəm ki, biz personajları daha yaxından tanıya bilərdik və qəfildən personajların əslində bizə göstərmək əvəzinə etdiklərini ümumiləşdirməklə yekunlaşan xüsusi bir fəsil var idi, lakin ümumilikdə, yaxşı idi. Ümid edirəm ki, gələcəkdə də bu kimi oyuncaqlar ediləcək.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] রোমাঞ্চকর guql
mystery as the introductory part and investigation as the second part of the novel. The whodunit style is characteristic by the mysterious death violating
Magical Pony Run - Unicorn Run Nhập vai qsve
xarakter dialoqu çox pisdir. deyəsən bunu weeaboo orta məktəb şagirdi yazıb
Jika belum, maka Anda disarankan untuk mencoba salah satu dari novel visual yang tersedia di iPhone maupun Android karena akhir-akhir ini, gim
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Kalandjátékok wjud
Bunun dəhşət oyunu olduğunu başa düşmədim 😅 olduqca interaktivdir və sns çatını çox bəyənirəm, özümü eyni qrup çatında olduğumu hiss edirəm. Oyuna cəmi 10 dəqiqə qaldığım üçün hekayə haqqında heç nə deyə bilmərəm, amma indiyə qədər çox yaxşıdır. Digər telefonları bilmirəm, amma geri düyməsinə basmaqla oyunu bağlayır və sizi son saxlama nöqtəsinə qaytarır, bir neçə dəfə olduğum yerə qayıtmaq üçün təkrar vurmalı oldum.
Mən 1-ci Fəsil Prosedurunda ilişib qalmışam. Nə vaxt fotodakı ərazini araşdırmaq üçün Akananı seçirəm. Həmişə "Bu arada reklamlardan həzz alın" deyir, lakin oynayan və ya açılan heç bir reklam yoxdur. Sonra məni başlıq ekranına qaytaracaq və bütün Proseduru təkrarlayacaq. Mən də bu oyunu oynamaq istəyirəm!!! Zəhmət olmasa bunu dərhal düzəldin!!!!!
davam edin
MAGİSTRANTLARIN XIX RESPUBLİKA ELMİ ...
Mysterious Forum and 7 Rumors free apps android Google Indie Game Festival Top10 winning Visual Novel! Here comes a Visual Novel,
Mysterious Forum and 7 RumorsHere comes a Visual Novel, filled with horror, youth, school and chat stories!The full vers.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Pakikipagsapalaran dpvm
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Adventure cnaw
a fascinating visual novel for Android, created specifically for smartphone users. This novel is filled with horror,